14. Allmänt

Vad samlar ni på?

2017-04-10 20:15 #0 av: carolineleven

Jag har nyss gett in och börjat köpa Funko Pops, och min favorit är denna Harry pop. Nu har webhallen fått in Rock Candy, så jag köper nog dem med. Annars har jag bara småsaker. Jag ska köpa de illustrerade böckerna också, och de kan väl räknas som samlarsaker.

Vad samlar ni på? Var köper ni grejer? Ebay?

Anmäl
2017-04-16 23:16 #1 av: lunaticIam

Fick den första illustrerade boken i födelsedagspresent förra året och har bestämt mig för att samla alla.

Jag samlar på Funko Pops och har en alltjämt växande samling. Bland alla jag har finns för tillfället fem stycken från Harry Potter: Snape (min favoritkaraktär), Dumbledore (två olika), Hagrid och så Newt. Dock finns det fortfarande flera ur Harry Potter som jag vill ha. Har köpt alla mina på GameStop.

Det är väl det jag samlar på hittills. Filmerna har jag ju givetvis. Vore kul att ha pins av olika slag och kanske en halsduk, smycken eller så.

Snubblade för ett tag sedan förbi några väldigt coola abstrakta tavlor. Kan tänkas att jag köper mig något sådant i framtiden! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.