08. Fanart

Tips på fina posters

2016-10-18 19:49 #0 av: mollyt

http://www.moss.fm Kolla in dessa! Nu ska jag fundera ut hur jag ska förklara för min man att vi behöver alla! Hjärta

Anmäl
2016-10-18 19:53 #1 av: ElinvBorg

Fina, du såg detta? "This is a timed edition. It will be on sale until 3pm BST Monday 25th October" :)

Medarbetare på Akvariefisk ifokus

96 l med kampfiskhonor och ett 30 l med en kampfiskhane

Anmäl
2016-10-18 20:07 #2 av: mangemani4

min syrra gick till bion, långt före innan harry potter 2 hade världspremiär, och gjorde upp med personalen där att efter själva premiären, så skulle de hålla kvar dessa enorma posters som biografen pryds med inför premiären och det gick och nu täcks 1 helt rum i hennes lägenhet med 2 enorma posters utav harry potter filmen.

poängen med detta inlägget var är att om man är lite rätt tid ute, så kan man få tag i mycket fint vid biografer, video butiker, spel butiker osv. jag tex gick till en spel butik när world of warcraft lich king hade världspremiär(långt innan) och reserverade eventuella skyltar de skulle sätta upp och än idag, så pryder en enorm "staty"(eller vad man nu ska kalla det för) utav en orc ett utav mina hörn i ett utav mina rum, samt mängder med posters från andra tillfällen då man har frågat.

nu kanske det är lite sent ute då det gäller harry potter då film serien är över, men jag tänkte bara tipsa för framtiden. sen vet jag att dessa biograf posters säljs på ebay.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.