01. Böckerna

Harry Potter och dödsrelikerna

2015-08-20 10:35 #0 av: Cherrry

Halloj!
Nu håller jag på och letar överallt efter Harry Potter och dödsrelikerna i kartonnage men hittar den ingenstans. Jag har dom andra böckerna i kartonnage så vill helst att alla ska vara det men om den bara finns som inbunden så är det ju inte så mycket att göra åt det men vet ni om den finns i kartonnage och vart man köper den i så fall:)

Och kanske några bilder på hur den inbundna boken ser ut om någon har den, det kanske inte är så stor skillnad:)

Anmäl
2015-08-20 10:42 #1 av: Hera

Vad är kartonnage?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-08-20 10:51 #2 av: Cherrry

Kopierade det här från en boksida:) Kartonnage - en limbunden bok med pärmar av tjock kartong, som en inbunden fast utan skyddsomslag dvs. trycket är direkt på pärmen. Inbunden - Bindning med tråd, vanligen med skyddsomslag och hård pärm.

Anmäl
2015-09-01 07:54 #3 av: Mr Raja

Jag har också letat efter kartonage eller inbundna istället för pocket men på svenska verkar det omöjligt. Själv äger jag bara ljudböckerna på svenska och engelska och filmerna men har tänkt börja samla de nya utgåvorna som kommer nu och hitta de gamla i kartonage/inbundna på tex norska :) Enklast är nog att söka efter begagnat, via nätet tror jag.

Anmäl
2015-09-02 13:34 #4 av: Yelly Bean

Harry Potter på svenska finns väl nya i kartonnage? Det är ju de vanliga. Tror inte ens de svenska finns som pocket. Funderar

I alla fall på bokus finns de i kartonnage. Såg att sjuan står som inbunden, men jag har aldrig sett någon Harry Potter inbunden i fysisk butik, så kanske har de bara skrivit fel? Ett förslag är kanske att mejla förlaget, eller bokus kundtjänst, och fråga. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.