14. Allmänt

Svenska Hogwarts

2013-06-14 09:40 #0 av: MorganJack

Någon som är med? Vad heter ni där i så fall? :) 

http://www.svenskahogwarts.com/

Blev medlem igår och har ansökt om en karaktär men inte fått svar. Mitt medlemsnamn är iaf YOHIO_SEIKE.


(taget från svenska hogwarts sida) :SH är ett rollspel som i första hand utspelar sig på Hogwarts Skola för Häxkonster och Trolldom i Storbritannien, men även på Beauxbatonsakademin i Frankrike och Durmstranginstitutet i Ryssland, men även den magiska världen i dessa länder samt andra länder som dessa skolors elever och lärare kan komma ifrån, t.ex. Irland, Schweiz och Bulgarien. Vi har lånat JK Rowlings byggnader och prylar, men karaktärerna ifrån böckerna finns inte hos oss - med andra ord är det inte Dumbledore som är rektor, Hermione som är stjärneleven och Snape som är läskig nere i lektionssalen i källaren. Vi har vår egna karaktärer istället, eftersom vi tycker det är mycket roligare.


Anmäl
2013-06-15 08:20 #1 av: Yelly Bean

Har inte hört talas om sidan innan, men kan ta mig en kik Glad

Anmäl
2013-06-22 19:44 #2 av: naaw

Jag är medlem! :) Blev det för några månader sedan och har nyligen fått min första karaktär godkänd. Har dock inte rollspelat något än :(

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.